השף הישראלי שעושה מטבח צרפתי בהארלם

הכירו את כפיר בן-ארי, שף מהרצליה שפתח ביסטרו צרפתי בשכונת הארלם בצפון מנהטן. ואל תשכחו לנסות את הטארט טאטן סלק בטיול הבא שלכם לתפוח הגדול

חיים הנדוורקר
ניו יורק
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
חיים הנדוורקר
ניו יורק

בעשר השנים האחרונות עבר על הארלם, או לפחות חלקים ממנה, שינוי דרמטי. השכונה השחורה ברובה של ניו יורק שהתפרסמה כמקום עם רמת פשיעה גבוהה, הפכה להיות מקור משיכה ללבנים, חלק לא מבוטל מהם היפסטרים. מחירי הנדל"ן הגבוהים של ניו יורק אילצו רבים לחפש שכונות מצוקה שרמת הביטחון בהן סבירה כדי להתיישב שם. וכך החלו לפרוח שכונות בברוקלין ובקווינס שלבנים מיעטו פעם להגיע אליהן. כך קרה גם בהארלם השוכנת בצפונה של מנהטן.

תגובות

משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ