בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
${m.global.stripData.hideElement}
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

השף הישראלי שעושה מטבח צרפתי בהארלם

הכירו את כפיר בן-ארי, שף מהרצליה שפתח ביסטרו צרפתי בשכונת הארלם בצפון מנהטן. ואל תשכחו לנסות את הטארט טאטן סלק בטיול הבא שלכם לתפוח הגדול

7תגובות
מבט מבחוץ למסעדת RDV
Diane Levy Photography

בעשר השנים האחרונות עבר על הארלם, או לפחות חלקים ממנה, שינוי דרמטי. השכונה השחורה ברובה של ניו יורק שהתפרסמה כמקום עם רמת פשיעה גבוהה, הפכה להיות מקור משיכה ללבנים, חלק לא מבוטל מהם היפסטרים. מחירי הנדל"ן הגבוהים של ניו יורק אילצו רבים לחפש שכונות מצוקה שרמת הביטחון בהן סבירה כדי להתיישב שם. וכך החלו לפרוח שכונות בברוקלין ובקווינס שלבנים מיעטו פעם להגיע אליהן. כך קרה גם בהארלם השוכנת בצפונה של מנהטן. אחד האיזורים היותר פופולאריים בשנים האחרונות על "הזרים" היה דרום הארלם, האיזור הנמצא על המשך...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו