בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
${m.global.stripData.hideElement}
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לשבוע בלבד - מינוי לאתר ב-50% הנחה  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

45 שפים ואנשי אוכל חוזים מה הולך לקרות כאן בשנה הקרובה

מות מסעדות השף, פריחת הפריפריה וחזרה למטבח של סבתא: אחרי שנת מסעדנות קשה, אנשי לאן תוביל אותנו תשע"ח?

8תגובות
אוכל רחוב
תמונה ממסעדת lyubimiy Dyadya בקייב של השף הישראלי Vova Tashaev

שנת תשע"ז מסתיימת ברגע קריטי לענף המסעדנות הישראלי ואחרי שנה קשה במיוחד. לא צריך להיות הקורא המתמיד של חדשות האוכל, כדי לשמוע על מסעדות בולטות שסגרו דלתות, מי בצעד מפתיע ומי לא, על חוקים חדשים שמערימים קשיים על המסעדנים, על מצב כלכלי בעייתי, רוויה ועל שינויים שחלים במפת הקולינריה המקומית. אנחנו רוצים להידמות לניו יורק וללונדון, אבל שוכחים את מיקומנו ומקומנו במרחב. חולמים על מישלן, אבל כבר לא מוכנים לשלם 400 שקל במסעדה. אז לאן ממשיכים מכאן? ובכן, הנבואה ניתנה לשוטים, אבל באוויר כבר אפשר להבין...

קבלו גישה מלאה לכל תכני הארץ באתר ובסמארטפון



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו