בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
${m.global.stripData.hideElement}
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לשבוע בלבד - מינוי לאתר ב-50% הנחה  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

סיפורה של נקניקייה: קיצור תולדות הקאריוורסט

מאכל אחד הצליחה להחדיר ברלין לרשימת מנות הדגל של המטבח הגרמני וזו כמובן הקאריוורסט. מה הקשר בין קארי וגרמניה או בין נקניקיות לקארי? כל התשובות כאן

4תגובות
קאריוורסט

יצירתיות, מגוון חומרי גלם ועושר בטעמים; כל אלה הם דברים שהמטבח הברלינאי מעולם לא התברך בהם. במשך דורות רבים, ברלין השאירה את בכורת המטבח הגרמני לאחיותיה מהדרום: המטבח האוסטרי שמשקף את העבר האימפריאלי המפואר של המדינה והמטבח הבווארי. שני מטבחים אלו נהנו מעושר כלכלי גדול ומגישה טובה יותר לחומרי גלם, שני עניינים שבאו לידי ביטוי גם באוכל המקומי שלהם. ברלין כבירת פרוסיה, הייתה עסוקה במאות הקודמות בעיקר בבניין הצבא ופחות באומנויות היפות או בהנאות החך. ובכל זאת מאכל אחד הצליחה ברלין להחדיר לרשימת מנות...

קבלו גישה מלאה לכל תכני הארץ באתר ובסמארטפון



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו