המדריך לעבודה במטבח עם הילדים

בישול עם ילדים הוא הזדמנות מצוינת לתת להם כלים וכמה שיעורים חשובים שילוו אותם כל החיים. טיפים ועצות לבישול עם ילדים מתוך הספר "מבשלים עם הנכדים"

אביטל שטיין וקתרינה זרוו
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
אביטל שטיין וקתרינה זרוו

בישול עם ילדים הוא הזדמנות מצוינת לתת להם כלים וכמה שיעורים חשובים: למשל להקנות הרגלים של אכילה בריאה ומגוונת, ללמוד לזהות ולהעריך מרכיבים טריים ואיכותיים, ללמוד כללי עבודה ומשמעת. אלה כללים לחיים, וככל שילמדו אותם בגיל צעיר, יגדל הסיכוי שיאמצו אותם כבני אדם בוגרים. הילדים גם יגלו שכיף לבשל. כשהסקרנות שלהם למטבח ולבישול תגדל, סביר יותר שהם יגלו סקרנות ורצון לנסות מאכלים וטעמים חדשים - בייחוד אם הכינו אותם בעצמם. ערבו ושתפו את הילדים בכל השלבים שכרוכים בהכנת אוכל, לא רק בבישול. עברו ביחד על רשימת המתכונים, ושאלו אותם מה הם היו רוצים להכין - מה נראה להם טעים או מעניין. כמובן שגם כאן יש מקום להכוונה - כדי שלא תכינו רק קינוחים, למשל.

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ