בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

המסעדות המסקרנות של הסתיו והחורף

אחרי תקופה קשה בענף המסעדנות, לא מעט מקומות חדשים צפויים להיפתח בזמן הקרוב. המגמה: המבורגרים, אוכל איטלקי ולא מעט אסייתי. מסעדות יוקרה? שכחו מזה

6תגובות
גרקו ארוחת בוקר
אנטולי מיכאלו

בשנים האחרונות זה הפך למעין דפוס. מסעדנים ושפים גדולים ממתינים עד לתום החגים ובוא עונת הסתיו ואז עם הגשם הראשון, משחררים לאוויר העולם את מסעדותיהם החדשות והמושקעות. השנה, בבואנו להעריך מהן המסעדות המסקרנות שנדבר עליהן בעונת הסתיו ובחורף הקרוב, הבנו עד כמה המצב בענף המסעדנות עגום, שלא לומר בשפל. אם בשנה שעברה בזמן הזה חיממו את הקווים שפים ומסעדנים כמו שרון כהן, יהלומה לוי, אוסמה דלאל, רושפלד, האחים ירזין וניר צוק, מבלי להמעיט בערכם של המקומות שמיד נציג, הרבה שמות גדולים אין בה. מסעדות שף? כמעט...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו