שתפו בפייסבוק
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל

המסעדות המסקרנות של הסתיו והחורף

אחרי תקופה קשה בענף המסעדנות, לא מעט מקומות חדשים צפויים להיפתח בזמן הקרוב. המגמה: המבורגרים, אוכל איטלקי ולא מעט אסייתי. מסעדות יוקרה? שכחו מזה

שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
הדפיסו כתבה

בשנים האחרונות זה הפך למעין דפוס. מסעדנים ושפים גדולים ממתינים עד לתום החגים ובוא עונת הסתיו ואז עם הגשם הראשון, משחררים לאוויר העולם את מסעדותיהם החדשות והמושקעות. השנה, בבואנו להעריך מהן המסעדות המסקרנות שנדבר עליהן בעונת הסתיו ובחורף הקרוב, הבנו עד כמה המצב בענף המסעדנות עגום, שלא לומר בשפל. אם בשנה שעברה בזמן הזה חיממו את הקווים שפים ומסעדנים כמו שרון כהן, יהלומה לוי, אוסמה דלאל, רושפלד, האחים ירזין וניר צוק, מבלי להמעיט בערכם של המקומות שמיד נציג, הרבה שמות גדולים אין בה. מסעדות שף? כמעט שלא תראו פה. מסעדות יוקרה? שכחו מזה.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ