טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

איך זה שדווקא בירושלים יש יותר נשים בזירה הקולינרית?

מסעדניות, שפיות, טבחיות ויזמיות ירושלמיות מנסות לענות על השאלה שלא נשאלה – איך זה שדווקא בירושלים יש יותר נשים בסצנה הקולינרית? אניגמה

תגובות
רינה ואליס
רינה ואליס

כשברקע סוגיית המגדר תופסת יותר נתח מהשיח, אפשר רגע להציץ ולראות שינוי לטובה: יותר נשים עוברות לקדמת הבמה ומאיישות שלל תפקידים בקולינריה. זה נכון בעולם, ואף בחלק מהתרבויות המסורתיות יותר (יפן ביניהן) וזה נכון גם כאן. איכשהו דווקא בתל אביב, הבירה האלטרנטיבית של ישראל, אפשר לספור את כמות הנשים המובילות בקולינריה על שתי ידיים, לכל היותר על ארבע, ודווקא בירושלים רבתי יש משמעותית יותר ייצוג נשי לנשים בקולינריה בתפקידי מפתח חשובים: קרן קדוש ("קפה קדוש"), רינת ואליס מויאל ("רינה ואליס"), רחל בן אלול...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות