איך זה שדווקא בירושלים יש יותר נשים בזירה הקולינרית?

מסעדניות, שפיות, טבחיות ויזמיות ירושלמיות מנסות לענות על השאלה שלא נשאלה – איך זה שדווקא בירושלים יש יותר נשים בסצנה הקולינרית? אניגמה

רוני קשמין
רוני קשמין
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
רוני קשמין
רוני קשמין
רוני קשמין

רוני קשמין

כתבת ועורכת משנה במדור האוכל של הארץ

באינסטגרם: https://www.instagram.com/roni_kashmin/

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ