בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
${m.global.stripData.hideElement}
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לשבוע בלבד - מינוי לאתר ב-50% הנחה  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מסע באירופה

להביא הביתה את בורגון

אזור בורגון שבצרפת שופע מים ובהתאם גם אחראי על יינות ייחודיים שפולשים גם אל תחום הבישול. השף שניר אנג סלע יצא לסדרת מסעות באזורי אוכל ויין ברחבי אירופה וחזר משם עם המתכונים הקלאסיים. פרק ראשון

3תגובות
בעל יקב טועם יין בבורגנודי
Fernand Ivaldi / Getty Images

אין דבר שמרתיע אותי יותר במסעדה מתפריט יינות. המון מילים קשות, לרוב ביותר משפה אחת, מספרים לא ברורים, ארצות ואזורים, וזה עוד לפני השמות המסובכים. בקיצור, להדיוטות מדובר בפחד אלוהים. לפני כמה חודשים הבנתי שזה לא רק אני אלא גם מלצרים, טבחים, מנהלי משמרת ובעיקר האורחים במסעדה. בקיצור, כמעט כולם, ניגשים לנושא היין בחרדת קודש. ישבנו ושאלנו את עצמנו האם יש הכרח שזה יהיה כל כך קשה? לדעתי לא ופה אני אנסה לפשט את הנושא. יין זה החבר הכי טבעי של אוכל, הם מתחברים אחד לשני בקלות, מחמיאים ומפרגנים אחד לשני...

קבלו גישה מלאה לכל תכני הארץ באתר ובסמארטפון



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו