בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

גבינת הסויה של תנובה: רעידת אדמה בטעם לא רע

הטבעונות חדרה לקודש הקודשים של תנובה עם שני ממרחי סויה בטעם גבינה לבנה, שחוללו סערה ברפת. הממרח בטעם "טבעי" די מרשים בהתחשב בנסיבות, טעם "טוסקנה" הוא נפילה ורדרדה ורוטטת

51תגובות

"קודם הם מתעלמים ממך, אחר כך הם צוחקים עליך, אחר כך הם נלחמים בך, ואז הם מייצרים גבינה לבנה מסויה. ניצחת". הציטוט הזה אמנם לא שייך לגנדי (גם הגרסה המוכרת יותר לא), אבל הוא נכון. אמנם יש כבר מוצרי סויה של תנובה, אבל כעת הטבעונות חדרה לקודש הקודשים של קו הגבינה הלבנה של החברה, הגריז הלבן בגלגלי המפעל הציוני. זו רעידת אדמה. קו המוצרים החדש, "סויה בסגנון גבינה לבנה", כולל שניים — בטעם טבעי ובניחוח טוסקנה. טעם שלישי, "שום ושמיר", טרם הושק. הקו אמנם אינו חוסה תחת כנפי המותג הכל־ישראלי "הגבינה עם...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו