בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

האיש שגרם לג'ואל רובושון להתאהב בישראל

סיפורו של אדמונד ארליך, המנהל המיתולוגי של מסעדת לורן בפאריס, שבעברו היה איש לח״י, אם כי חשב שהוא בכלל באצ״ל, ניהל את מלון המלך דוד (אבל היה גאה כשהאצ״ל פוצץ אותו) והאכיל, לטענתו, שרים ורבנים, בלא ידיעתם בבשר לא כשר. והם אהבו את האוכל מאוד

5תגובות
מלון קינג דיוויד
אמיל סלמן

השף ג'ואל רובושון מאוהב בישראל. כאשר הוא מדבר על ישראל עיניו בורקות. ואת האהבה הזאת, לדבריו, הוא קיבל מאדמונד ארליך שהיה המנהל המיתולוגי של מסעדת לורן בפריז ונפטר לפני כחמש שנים. ארליך, ישראלי בעברו, היה איש לח"י זוטר וניהל את מלון המלך דוד בירושלים בשנותיה הראשונות של המדינה. רובושון וארליך היו חברים טובים במשך שנים. עד למותו נחשב היה ארליך לדמות מוכרת, בולטת ומוערכת בעולם הגסטרונומי של פריז. בדרך כלל מסעדות מתפרסמות באיכותן בגלל השף שלהן. המקרה של לורן המנהל והכריזמה שלו שיחקו  תפקיד משמעותי...

קבלו גישה מלאה לכל תכני הארץ באתר ובסמארטפון



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות

כתבות שאולי פספסתם

*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו