בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

אפשר לקנות בצק כרוך, אבל אין כמו להכין אותו בעצמכם

את השמחה והסיפוק שחשים כשמכינים לבד דברי מאפה מבצק כרוך אי אפשר לרכוש בשום סוּפר

7תגובות
מתן שופן

בתקופה שאפשר למצוא הכל כבר מוכן בסופר, כולל כל סוגי הבצקים, ושיקולים כמו זמן וכסף (שהם למעשה שיקול אחד מכופל, אם נאמין לקפיטליזם) הפכו לקריטיים – מאתגר לנסות להסביר מדוע כדאי להתאמץ ולהכין את האוכל שלנו בעצמנו. בריאות והתנגדות לתיעוש הם הסברים חשובים ויפים, אבל יש שיגידו מתייפיפיים, בטח כשמדברים על בצק כרוך המורכב מקמח לבן עשיר בחמאה (למרות שבכל זאת, אם אני כבר בוחר לאכול דברים כאלה – אני מעדיף לשלוט בעצמי בכמויות ולא להוסיף מצרכים מיותרים שאיני יודע מהם). ההסבר שלי הוא פסיכולוגי, פנימי ואולי...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו