איך אפשר להגביר את האטרקטיביות של היין הישראלי?

אם העתיד של תעשיית היין טמון בשילוב בינה לבין תיירות אטרקטיבית, כפר היין קדם ברמת הגולן הוא סימן מבשר טובות

איתי גלייטמן
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים19
איתי גלייטמן

לו הייתי תמים ומאמין שזה באמת עשוי לעזור, הייתי מייעץ לכל בעלי היקבים הקטנים בישראל לאחד את מאמציהם ולגרום לכך ששר התיירות, שר החקלאות ושר הכלכלה והתעשייה יגיעו בהקדם האפשרי לביקור בכפר היין של משפחת קדם ברמת הגולן. בזמן שבכנסת ישראל עדיין רואים ביין בן חורג, כזה שלא ממש יודעים כיצד להתמודד איתו, מה שמוביל בעיקר להתעסקות בכל מיני רגולציות לא רלוונטיות — המיזם של בני משפחת קדם, שבלבו פועל היקב המשפחתי "אסף", הוא פנינת תיירות נדירה. שהייה בה אמנם מסבה קורת רוח, אך בו בזמן מעצימה את תחושת ההחמצה של ענף היין הישראלי בשלב זה של פעילותו.

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ