טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

איך אפשר להגביר את האטרקטיביות של היין הישראלי?

אם העתיד של תעשיית היין טמון בשילוב בינה לבין תיירות אטרקטיבית, כפר היין קדם ברמת הגולן הוא סימן מבשר טובות

18תגובות
רמת הגולן יקב אסף
שחר קדם

לו הייתי תמים ומאמין שזה באמת עשוי לעזור, הייתי מייעץ לכל בעלי היקבים הקטנים בישראל לאחד את מאמציהם ולגרום לכך ששר התיירות, שר החקלאות ושר הכלכלה והתעשייה יגיעו בהקדם האפשרי לביקור בכפר היין של משפחת קדם ברמת הגולן. בזמן שבכנסת ישראל עדיין רואים ביין בן חורג, כזה שלא ממש יודעים כיצד להתמודד איתו, מה שמוביל בעיקר להתעסקות בכל מיני רגולציות לא רלוונטיות — המיזם של בני משפחת קדם, שבלבו פועל היקב המשפחתי "אסף", הוא פנינת תיירות נדירה. שהייה בה אמנם מסבה קורת רוח, אך בו בזמן מעצימה את תחושת ההחמצה...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות