בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

זורקים את הקליפה של הפרמזן? טעות

הגישה האקולוגית של "מהאף עד הזנב" נכונה לא רק לגבי בשר, אלא גם לגבינות ודברי חלב. אין סיבה לא להשתמש בכל חלקי המוצר, כולל אלה שנהוג לזרוק. כך תנצלו אותם באופן מרבי, בשלל מטעמים

6תגובות
קישואים ופרחי קישואים צלויים
מתן שופן

מהאף עד לזנב, Nose to tail, אינה גישה חדשה במטבח. על פיה, מטעמים מוסריים, אקולוגיים וגם כלכליים, אם כבר שוחטים חיה לצורך מאכל – כדאי להשתמש בכל חלקיה, כולל אלה הפחות מוכרים והזולים. את הרעיון הזה רצוי להשליך גם על הצומח וכן על מוצרים מן החי, כמו ביצים; אם מכינים מוס שוקולד מחלמונים, כדאי מאוד למצוא שימוש לחלבונים שהפרדנו. בשנה שעברה, המדור לפני חג השבועות היה טבעוני, כקריאת תיגר על ניכוס החג לטובת שיווק מוצרי חלב, בצורה אובססיבית כמעט, בידי חברות הגבינות. השנה, במדורים שקדמו לחג, הדגש ברובו היה...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו