זורקים את הקליפה של הפרמזן? טעות

הגישה האקולוגית של "מהאף עד הזנב" נכונה לא רק לגבי בשר, אלא גם לגבינות ודברי חלב. אין סיבה לא להשתמש בכל חלקי המוצר, כולל אלה שנהוג לזרוק. כך תנצלו אותם באופן מרבי, בשלל מטעמים

מתן שופן
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים6
מתן שופן

מהאף עד לזנב, Nose to tail, אינה גישה חדשה במטבח. על פיה, מטעמים מוסריים, אקולוגיים וגם כלכליים, אם כבר שוחטים חיה לצורך מאכל – כדאי להשתמש בכל חלקיה, כולל אלה הפחות מוכרים והזולים. את הרעיון הזה רצוי להשליך גם על הצומח וכן על מוצרים מן החי, כמו ביצים; אם מכינים מוס שוקולד מחלמונים, כדאי מאוד למצוא שימוש לחלבונים שהפרדנו.

מתן שופן

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ