בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

בתחנה המרכזית של ניו יורק מצאנו את האחות החורגת של "נומה"

קלאוס מאייר המייסד של המטבח הנורדי החדש, בחר להביא את הבשורה דווקא בתחנה המרכזית הגדולה של ניו יורק. אז מה הוא חושב על רנה רדזפי ולמה הניו יורקרים כבר לא צריכים לטוס לסקנדינביה?

2תגובות
קלאוס מאייר משמאל , הבעלים של המסעד הדנית אגרן לצד השף גונר גיסלאסון
Bebeto Matthews / AP

התחנה המרכזית בניו יורק היא מיקום מעט מפתיע, גם בעבור הניו יורקרים שראו כבר הכל ואכלו בכל מקום, אבל גם לתיירים שמגיעים לעיר ומחפשים להתנסות בצמרת המטבחים שיש לתפוח הגדול להציע. אז כן, אם אתם מבקרים בניו יורק ומתחשק לכם להתנסות באוכל עם נגיעה סקנדינבית, כדאי לסור לתחנת הרכבת הגדולה של ניו יורק המוכרת בשם גרנד סנטרל. כאן בתחנה המרכזית ההומה, היפהפייה והמשופצת, נמצא כיום אחד המרכזים החשובים בעולם של המטבח הנורדי החדש. הפרויקט כולל מסעדת שף שנקראת אגרן ובצמוד אליה "חצר אוכל" רחבת ממדים עם אוכל...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו