בתחנה המרכזית של ניו יורק מצאנו את האחות החורגת של "נומה"

קלאוס מאייר המייסד של המטבח הנורדי החדש, בחר להביא את הבשורה דווקא בתחנה המרכזית הגדולה של ניו יורק. אז מה הוא חושב על רנה רדזפי ולמה הניו יורקרים כבר לא צריכים לטוס לסקנדינביה?

חיים הנדוורקר
ניו יורק
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
חיים הנדוורקר
ניו יורק

התחנה המרכזית בניו יורק היא מיקום מעט מפתיע, גם בעבור הניו יורקרים שראו כבר הכל ואכלו בכל מקום, אבל גם לתיירים שמגיעים לעיר ומחפשים להתנסות בצמרת המטבחים שיש לתפוח הגדול להציע. אז כן, אם אתם מבקרים בניו יורק ומתחשק לכם להתנסות באוכל עם נגיעה סקנדינבית, כדאי לסור לתחנת הרכבת הגדולה של ניו יורק המוכרת בשם גרנד סנטרל. כאן בתחנה המרכזית ההומה, היפהפייה והמשופצת, נמצא כיום אחד המרכזים החשובים בעולם של המטבח הנורדי החדש. הפרויקט כולל מסעדת שף שנקראת אגרן ובצמוד אליה "חצר אוכל" רחבת ממדים עם אוכל נורדי המושך אליו כ-4,000 סועדים מדי יום.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ