בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מטוגן זה בריא? זוהי המנה הכי חמה בתפריטי המסעדות ברחבי אמריקה כעת

עם עלייה של 400 אחוז בהופעה בתפריטים בארבע השנים האחרונות, הטמפורה היפנית עקפה לא מעט מאכלים טרנדיים

4תגובות
ירקות בטמפורה
דורעם גונט

אם יש משהו שהאמריקאים פשוט משוגעים עליו, הוא סטטיסטיקה. כל דבר מנותח, מקוטלג ומונח בהקשר של השוואה מול נתון אחר. קפיטליסטים. גם על האוכל השיגעון הזה לא פוסח, ובדיוק בשיטה זו – הסטטיסטיקה – מגזיני אוכל נחשבים מנסים ללמוד, להעריך, ולסכם את הטרנדים הגדולים בענף האוכל העצום של ארצות הברית. אז מהו המאכל הכי "חם" בתפריטי אמריקה כעת? טמפורה. כן, בוקר טוב אמריקה – טמפורה. המאכל היפני המסורתי, שחווה את שנותיו היפות בישראל של תחילת שנות האלפיים, היא המנה שהולכת ונהיית נפוצה יותר בקצב הגדול ביותר בארבע...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו