מטוגן זה בריא? זוהי המנה הכי חמה בתפריטי המסעדות ברחבי אמריקה כעת

עם עלייה של 400 אחוז בהופעה בתפריטים בארבע השנים האחרונות, הטמפורה היפנית עקפה לא מעט מאכלים טרנדיים

איתן לשם
שתפו בפייסבוק
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
איתן לשם

אם יש משהו שהאמריקאים פשוט משוגעים עליו, הוא סטטיסטיקה. כל דבר מנותח, מקוטלג ומונח בהקשר של השוואה מול נתון אחר. קפיטליסטים. גם על האוכל השיגעון הזה לא פוסח, ובדיוק בשיטה זו – הסטטיסטיקה – מגזיני אוכל נחשבים מנסים ללמוד, להעריך, ולסכם את הטרנדים הגדולים בענף האוכל העצום של ארצות הברית. אז מהו המאכל הכי "חם" בתפריטי אמריקה כעת? טמפורה. כן, בוקר טוב אמריקה – טמפורה.

תגובות

משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ