בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

למה הניו יורקרים מוכנים לשלם על אוכל ישראלי כפול מאוכל ערבי

בעלי מסעדות ישראליות בניו יורק גובים מחיר כפול ואף יותר על חומוס, שקשוקה ופלאפל שהם מוכרים לעומת מחירם במסעדות ערביות. קרישננדו ריי, מנהל בית הספר לתזונה ומזון באוניברסיטת ניו יורק, מסביר למה זה קורה

30תגובות
צלחת חומוס
Noam Galai / Getty Images IL

"המחירים שנגבים תמורת אוכל קשורים תמיד לכוח ולתדמית", אומר קרישננדו ריי, מנהל בית הספר לתזונה ומזון באוניברסיטת ניו יורק. "כן, גם לטעם יש פרסטיז' והיררכיה והיא משתנה ממקום למקום. אנחנו מוכנים לשלם יותר בעבור אוכל עם מוניטין טובים יותר. האוכל הישראלי נתפס בעיני הסועד בניו יורק כיוקרתי יותר מאשר האוכל הערבי למרות שיש דימיון בין המנות ובין שני המטבחים". בנוסף לכך, בין המבקרים במסעדות הישראליות, ישראלים רבים. "המהגרים הישראלים לארצות הברית הם הרבה יותר מבוססים מהמהגרים הערבים והם מוכנים לשלם יותר...

קבלו גישה מלאה לכל תכני הארץ באתר ובסמארטפון



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות

כתבות שאולי פספסתם

*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו