בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מלוח, חמוץ, חזק על גבול המטלטל: טעמנו גלידת מלפפון חמוץ

במזנון אסיאתי קטן בניו יורק מוגשת לסועדים גלידת מלפפון חמוץ. בלק הראשון, מדובר בלא פחות מאגרוף לבטן ולחך. בלק השני כבר הבנו שזו הגלידה המרעננת והחתרנית של הקיץ

7תגובות
גלידת מלפפון חמוץ
צח יוקד

רצה הגורל וביום שבו אני מנסה את הטעם הכי חריג של גלידה שאתם יכולים לחשוב עליו, מתפרסמים בכלי התקשורת השונים דיווחים על מצוקה אפשרית בזמינות הטעם הכי בנאלי שאפשר להעלות על הדעת, הווניל.  "במחיר של 600 מאות דולר לקילו, הווניל הפך ליקר יותר מכסף", נכתב באתר ה-BBC הבריטי שאף סיפר לקוראיו כי בעקבות העלייה הדרמטית בחודשים האחרונים במחירה של התמצית נאלצו כמה גלידריות ברחבי לונדון להסיר את הטעם הפופולארי מרשימת האפשרויות שהן מציעות ללקוחותיהן. כך, למשל, ג'ולי פישר, יצרנית  גלידה מקומית שסיפרה כי בשל...

קבלו גישה מלאה לכל תכני הארץ באתר ובסמארטפון



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות

כתבות שאולי פספסתם

*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו