הקונדיטור הישראלי שכבש את האוורסט של המאפים

כיצד הצליח הקונדיטור הישראלי רועי שוורצפל לקחת את הפנאטוני ולהכין את המאפה האיטלקי המפורסם הכי טוב מחוץ לארץ המגף

שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים

המפגש הראשון עם פנאטוני (או פנטונה, אם תרצו) אמיתי מזכיר את המפגש הראשון עם כמהין אמיתית. לא שמן כמהין, לא מחית כמהין, אלא פטרייה טרייה וארומטית, שחושפת אותך לטעם חדש שלא בא בפיך מעולם. ההשוואה בין הפטריות האקזוטיות למאפה האיטלקי יוצא הדופן כמעט מתבקשת, בעיקר כי בשנים האחרונות, לקראת הכריסטמס, מתמלאים הסופרמרקטים ברחבי העולם בגרסאות זולות, שמונה דולר לחתיכה. וממש כמו במקרה של תחליפי הכמהין, גם אלה מוציאות שם רע לדבר האמיתי. אבל כשפוגשים בדבר האמיתי, קשה לטעות בו.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ