בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

הקונדיטור הישראלי שכבש את האוורסט של המאפים

כיצד הצליח הקונדיטור הישראלי רועי שוורצפל לקחת את הפנאטוני ולהכין את המאפה האיטלקי המפורסם הכי טוב מחוץ לארץ המגף

10תגובות
פנאטוני
Aubrie Pick

המפגש הראשון עם פנאטוני (או פנטונה, אם תרצו) אמיתי מזכיר את המפגש הראשון עם כמהין אמיתית. לא שמן כמהין, לא מחית כמהין, אלא פטרייה טרייה וארומטית, שחושפת אותך לטעם חדש שלא בא בפיך מעולם. ההשוואה בין הפטריות האקזוטיות למאפה האיטלקי יוצא הדופן כמעט מתבקשת, בעיקר כי בשנים האחרונות, לקראת הכריסטמס, מתמלאים הסופרמרקטים ברחבי העולם בגרסאות זולות, שמונה דולר לחתיכה. וממש כמו במקרה של תחליפי הכמהין, גם אלה מוציאות שם רע לדבר האמיתי. אבל כשפוגשים בדבר האמיתי, קשה לטעות בו. המאפה העגול והגבוה, שצורתו היא...

קבלו גישה מלאה לכל תכני הארץ באתר ובסמארטפון



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות

כתבות שאולי פספסתם

*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו