${m.global.stripData.hideElement}

 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מפת הדרכים

עשר הערות על האוכל הרוסי במונדיאל

גרגרי היער הנפלאים. הדרישה להסתכל לאיל הצפון בעיניים. בעיית הבורשט היצירתי מדי. ומה הקטע של הרוסים עם שמיר?

41תגובות
רוסיה נגד סעודיה במשחק הפתיחה של המונדיאל באצטדיון לוז'ניקי במוסקבה
Felipe Dana/אי־פי

1. הרוסים לא רוצים שתאכל אוכל רוסי. בכל עיר ברוסיה שאליה אתה מגיע, כשאתה ניגש לברר אצל הקונסיירז'ית איפה כדאי לאכול, התשובה היא אותה תשובה: "יש לנו בסאמארה/רוסטוב/ניז'ני מסעדה איטלקית נהדרת". וכשאתה מנסה להסביר שאתה ברוסיה, ואולי במקום פטוצ'יני עדיף פלמיני, התשובה, שוב, היא תמיד אותה תשובה: "למה לך?" לפעמים, העיניים שממול מצטעפות בדוק של עלבון: "שתדע לך, יש גם מסעדות טובות בעיר שלנו". 2. שמיר. ואולי הסיבה העיקרית לכך היא ירק קטן שבחיים לא הייתם חושדים בו. כתבה של רויטרס מלפני שנים אחדות גילתה...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#