בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מה קורה כשאשת האוכל מאבדת את חוש הטעם והריח?

מרלנה ספילר פרסמה יותר מ-50 ספרי בישול, זכתה בפרס האוסקר של האוכל וכתבה לא מעט טורי אוכל במגזינים נחשבים, עד שתאונת דרכים קשה מחקה היכולת שלה להריח או לטעום. כעת, היא מנסה לחזור לחיים

10תגובות
מרלנה ספילר

קרוב לחמישים ספרי בישול חיברה מרלנה ספילר, אחת מאושיות האוכל הפוריות ביותר בארצות הברית. מעבר לפרסום ספרי הבישול, כתבה ספילר במשך 15 שנים טור אוכל קבוע בסן-פרנסיסקו כרוניקל, השתתפה בעוד 20 ספרי בישול לצד כותבים אחרים, פרסמה לא מעט טורים בניו-יורק טיימס, באל-איי טיימס וכמעט בכל מגזין קולינרי אפשרי ובדרך גם קטפה את פרס ג'יימס בירד היוקרתי לאחר פרסום ספרה השני שראה אור לפני למעלה משלושים שנה ושמוקדש לתבלינים חריפים. כשהיא צריכה להצביע על המקום שבו הכל התחיל היא חוזרת באופן מפתיע למטבח של קיבוץ...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו