מה קורה כשאשת האוכל מאבדת את חוש הטעם והריח?

מרלנה ספילר פרסמה יותר מ-50 ספרי בישול, זכתה בפרס האוסקר של האוכל וכתבה לא מעט טורי אוכל במגזינים נחשבים, עד שתאונת דרכים קשה מחקה היכולת שלה להריח או לטעום. כעת, היא מנסה לחזור לחיים

צח יוקד
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
צח יוקד

קרוב לחמישים ספרי בישול חיברה מרלנה ספילר, אחת מאושיות האוכל הפוריות ביותר בארצות הברית. מעבר לפרסום ספרי הבישול, כתבה ספילר במשך 15 שנים טור אוכל קבוע בסן-פרנסיסקו כרוניקל, השתתפה בעוד 20 ספרי בישול לצד כותבים אחרים, פרסמה לא מעט טורים בניו-יורק טיימס, באל-איי טיימס וכמעט בכל מגזין קולינרי אפשרי ובדרך גם קטפה את פרס ג'יימס בירד היוקרתי לאחר פרסום ספרה השני שראה אור לפני למעלה משלושים שנה ושמוקדש לתבלינים חריפים.

תגובות

משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ