בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

במקום תפוח בדבש, למה שלא תנסו שיזף סיני

יש לו טעם של המאכל המסורתי של ראש השנה ויכולת להשתלב במגוון מנות. מה אפשר להכין מפרי עץ הדומים, המכונה גם שיזף סיני

3תגובות
גאלט שיזף מתובל
מתן שופן

הגעתי לשוק רמלה, מצויד באופטימיות, כדי לחפש חבושים. השמועות גרסו שהם מצויים בשפע בשוק מחנה יהודה הירושלמי, וקיוויתי, למרות שידעתי שזו עוד לא עונתם, למצוא אותם גם שם. תקוותי נכזבה, אבל מה שכן מצאתי בכל דוכן ודוכן בשוק הם פירות עץ הדומים, שהסוחרים גורסים בתוקף שיש להם טעם של תפוח בדבש. טעמתי אחד, ומיד קניתי שקית מתפקעת בפירות הקטנים הצהבהבים המעוטרים בכתמים חומים. השיזף המצוי גדל בר בארץ, אך לרוב, פירות השיזף שתתקלו בהם בשווקים, כמו אלו שמככבים השבוע במדור, הם שיזף סיני, המכונה גם שיזף...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו