איש השנה בעולם האוכל: אנתוני בורדיין - הרוקסטאר של הקולינריה

אנתוני בורדיין נגע ב–2018 בכל מה שחם. בעקבות התאבדותו החלו לא מעט שפים לדבר בגלוי על הפיל השחור שבמסעדה — הדיכאון

רותם מימון
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
רותם מימון

בשמונה ביוני, בשעה תשע בבוקר שעון צרפת, טילטל אנתוני בורדיין את עולם הקולינריה כשנודע שהתאבד. דווקא באחת השנים הסוערות בחייו, ואולי בגלל זה, בחר השף שטבל להנאתו במימי הגיהנום ועלה אחר כך מן השאול כעוף החול לסיים את חייו. כיצד האיש הכריזמטי, בעל חוש ההומור ותאב החיים עשה זאת? הדיסוננס בין המעשה לאיש והדמות הגדולה מהמציאות בלתי נתפש. האמת היא שגם אילו לא נטל כך את חייו 2018 היתה השנה של אנתוני בורדיין, הרוקסטאר של עולם הקולינריה.

רותם מימון

כותב, אוכל, שותה וגם עורך מדור האוכל של אתר הארץ

חפשו באינסטגרם: https://www.instagram.com/rotemmon/

תגובות

משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ