אפונים טריים כבר פיצחתם העונה?

גרגירי האפונה, המסתתרים להם בתוך התרמילים השמנמנים שאפשר למצוא עכשיו בשווקים, מבטיחים טעמים וניחוחות שלא כדאי לוותר עליהם

מיכל וקסמן
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
מיכל וקסמן

התפר בין חורף לאביב מביא איתו אובך, רוחות חזקות ומאבקי כוח בין גשמים אחרונים לחמסינים ראשונים. מי שמשכיל לנטוש את הכרבול הביתי לטובת טיול במרחבים ישזוף את עיניו במרבדי פריחת כלניות אחרונות באדום עז מלווים במשטחי חרציות וחרדל בצהוב אביבי. בדרכים הרריות עומדות השקדיות בשלהי פריחתן, פה ושם צצים כתמים ורודים של פריחת כליל החורש. גם נחלי המדבר פורחים בעוצמה השמורה לשנים ברוכות גשם: כוכב, פרעושית, חומעה, יחנוק, מיני מצליבים עדינים ושיחי רותם בלבן חגיגי בולטים בנוף שכבות הסלע.

תגיות:

תגובות

משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ