בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

יהודייה מניו יורק הבטיחה אוכל סיני "נקי" ועוררה את הדיון הכי יצרי באמריקה

תזונאית רצתה להביא את בשורת האוכל הבריא גם לחובבי המונוסדיום גלוטמט, אך נתקלה בחומת ה"ניכוס התרבותי". האם מדובר במאבק צודק או ניסיון אלים להדיר השפעה זרה על תרבות?

40תגובות
אוכל סיני
06photo / Shutterstock.com

נהוג לחשוב ש"אין כזה דבר פרסום רע" ושהדבר היחיד שחשוב בכתבה הוא אם מאייתים את השם שלך נכון. אך מסעדה חדשה שנפתחה בניו יורק מערערת על הקביעות האלה, כשהפרסום שליווה את פתיחתה הפך לסערה גזעית של ממש. המסעדה הסינית "Lucky Lee" נפתחה בשבוע שעבר, אחרי שהשפית אריאל הספל - תזונאית במקצועה - הבטיחה להגיש "אוכל סיני נקי" עבור "אנשים שרוצים ליהנות מהפוטנציאל הבריא והאמיתי של האוכל הסיני". הספל התכוונה להשיק בכך את התפריט שלה - נטול גלוטן, תוספים מלאכותיים, סוכר, מונוסודיום גלוטמט וחיטה, או בקיצור "נקי" -...

קבלו גישה מלאה לכל תכני הארץ באתר ובסמארטפון



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות

כתבות שאולי פספסתם

*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו