שף ממסעדת על בקופנהאגן עבר לבשל עבור תלמידי ניו יורק

עוף מתובל במקום מטוגן, פיצה שנאפית במקום וחמאת חמניות במקום בוטנים. שף דן ג'יוסטי עזב את מסעדת היוקרה לטובת קפיטריות בבתי ספר. הקהל החדש שלו אולי צעיר יותר, אבל לא ביקורתי פחות

ניו יורק טיימס
איימי תומאס
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
ניו יורק טיימס
איימי תומאס

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ