שף ממסעדת על בקופנהאגן עבר לבשל עבור תלמידי ניו יורק

עוף מתובל במקום מטוגן, פיצה שנאפית במקום וחמאת חמניות במקום בוטנים. שף דן ג'יוסטי עזב את מסעדת היוקרה לטובת קפיטריות בבתי ספר. הקהל החדש שלו אולי צעיר יותר, אבל לא ביקורתי פחות

ניו יורק טיימס
איימי תומאס
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
ניו יורק טיימס
איימי תומאס

לפני ארבע שנים היה דן ג'יוסטי בפסגת עולם הבישול. הוא היה השף הראשי באחת המסעדות ששמן מופיע תדיר ברשימת הטובות בעולם — מסעדת נומה בקופנהאגן. יתר על כן, לצד ביקורות נלהבות, בתקופת עבודתו בה קיבלה המסעדה שני כוכבי מישלן. אך היום, ב–2019, מבשל ג'יוסטי לקהל רב יותר — וגם ביקורתי יותר — אלפי תלמידים ברובע ברונקס בניו יורק.

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ