מנפץ או מאמץ? |

הייתי אשכנזי שנשבה: האם "הסנדוויץ' הטוניסאי הכי טוב בארץ" באמת כזה טוב?

האם מדובר בכריך טונה שהתנפח מעל לממדיו האמיתיים, או שמא ניצב כאן נכס צאן ברזל קולינרי? הפריקסה רמז, האריסה חיממה אבל הלימון הכבוש הנחית את הסנוקרת. איתן לשם בודק את המנות המיתולוגיות והפעם - בסנדוויץ' של אלי ברמלה

איתן לשם - צרובה
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
איתן לשם - צרובה

במסגרת המדור החדש "מנפץ או מאמץ" נבקר את המסעדות, הדוכנים והמנות שהפכו למיתולוגיות ונבחן האם עמדו במבחן הזמן, מאז הוכרזו ככאלה. האם כוחם נותר במותניהם או שהפכו לצל חיוור לעברם המפואר? מוזמנים לשלוח לנו הצעות למנות/מקומות כאלה, שזקוקים לבחינה מחודשת אודות "המיתולוגיות" שלהם והתחנה השנייה: הסנדוויץ' של אלי בשוק רמלה.

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ