מנפץ או מאמץ?

כולם מתים על חומוס אבו חסן. למה בעצם?

במסגרת בדיקת המיתוסים הקולינריים שלנו, שמנו את נפשנו בכפנו ויצאנו לבחון את תפארת החומוס היפואית. התשובה לשאלה שבכותרת מסתתרת דווקא בצלחת שאינה חומוס

איתן לשם
שתפו בפייסבוק
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
הדפיסו כתבה
איתן לשם

במסגרת המדור החדש "מנפץ או מאמץ" נבקר את המסעדות, הדוכנים והמנות שהפכו למיתולוגיות ונבחן האם עמדו במבחן הזמן, מאז הוכרזו ככאלה. האם כוחם נותר במותניהם או שהפכו לצל חיוור לעברם המפואר? מוזמנים לשלוח לנו הצעות למנות/מקומות כאלה, שזקוקים לבחינה מחודשת אודות "המיתולוגיות" שלהם והתחנה הראשונה: החומוס של אבו חסן.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ