מאמץ או מנפץ?

אחרי כל ההערצה העצמית, האם הסביח של עובד הוא באמת "הכי טעים ביקום"?

שמור לו מקום של כבוד בדברי הימים של הסביח, אך האם "הסביח של עובד" בגבעתיים - שממנו פרצה "המנה הכי הישראלית" החדשה - עדיין מצליח לרגש את עולמנו?

איתן לשם
שתפו בפייסבוק
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
הדפיסו כתבה
איתן לשם

במסגרת המדור החדש "מנפץ או מאמץ" נבקר את המסעדות, הדוכנים והמנות שהפכו למיתולוגיות ונבחן האם עמדו במבחן הזמן, מאז הוכרזו ככאלה. האם כוחם נותר במותניהם או שהפכו לצל חיוור לעברם המפואר? והפעם, התחנה החמישית במסע: "הסביח של עובד".

מה קודם למה, אמונה או יכולת? האם נתניהו היה קודם קוסם או קודם גרם לציבור להאמין שהוא כזה? ייתכן שערן זהבי באמת הקשיב להייפ שטען שהוא ווינר, ואז פשוט הפך לגדול המנצחים בכדורגל הישראלי? ובקיצור – האם התור לסביח של עובד הוליד מיתולוגיה, או שהמיתולוגיה שתפחה תורגמה, אט אט, לתור?

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ