מאמץ או מנפץ?

בלובי של בניין, בעיר הכי נינוחה בארץ, מסתתרת קלישאה סינית משמחת

"פאק היי" מציעה אוכל סיני הכי רגיל שיש, אבל גם הכי רחוק מהטעמים שהרסו עבור הסועד הישראלי מנות מפוארות. באווירה הבת ימית שסביבה, המסעדה מצליחה לטעת אופטימיות לגבי עתיד האוכל הסיני בארץ. וגם לגבי עתידה של בת ים

איתן לשם
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
הדפיסו כתבה
איתן לשם

במסגרת המדור "מנפץ או מאמץ" אנחנו מבקרים את המסעדות, בתי האוכל, הדוכנים והמנות שהפכו למיתולוגיים ובוחנים האם עמדו במבחן הזמן, מאז הוכרזו ככאלה. האם כוחם נותר במותניהם או שהפכו לצל חיוור לעברם המפואר? והפעם: "פאק היי" בבת ים.

לפעמים בא לך ליהנות מקלישאה או ללכת איתה עד הסוף. נגיד אותו "מקום סודי וותיק, שממוקם במקום הכי לא שגרתי בעולם ומגיש אוכל פשוט ומושלם". נגיד "פאק היי", מסעדה סינית שפועלת כבר מ-1985, היישר מלובי של שיכון מגורים גנרי בבת ים. ההגעה אל המסעדה מרגשת כמו מציאת רחוב שאינו נתון בשיפוצים בבת ים רבתי. אחרי שעברנו כמה וכמה פעמים את המיקום, הבנו שהכוך הקטן הזה הוא הדבר, ונכנסנו.

תגובות

משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ