רוני קשמין
רוני קשמין

יכול להיות שאתם אוהבים את הקציצות שלכם מתבשלות בסיר עם רוטב מהביל, ויכול להיות שאתם אכלנים בררנים, ומעדיפים קציצה מטוגנת או אפויה, ששומרת מרחק משאר המאכלים על הצלחת. אבל כולם יכולים להסכים על כך שאף על פי שהכנת קציצות לא נראית כמו מלאכה מורכבת, קל מאוד לטעות בדרך. 

קשה להתחרות עם קציצה טובה באמת, כזו שמשחימה מבחוץ עם מעטה פריך אבל נשארת עסיסית מבפנים. אך איך מצליחים להכין קציצות שכולם ירצו לחסל ברגע שהן תעזבונה את המחבת? השאלה הזו מעסיקה לא מעט בשלנים ועליה יש יותר מתשובה אחת. בין שתבחרו לאפות אותן ובין לטגן, לפניכם ריכוז עצות שימושיות של גולשי קבוצת הפייסבוק "אוכלים את הראש", שיבטיח כי לעולם לא יצאו תחת ידיכם קציצות יבשות ו/או משעממות.

תגיות קשורות:

רוני קשמין

רוני קשמין

כתבת ועורכת משנה במדור האוכל של הארץ

באינסטגרם: https://www.instagram.com/roni_kashmin/

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ