מאמץ או מנפץ? |

אומרים שזו אחת החומוסיות הטובות בארץ. אז אומרים

חליל ברמלה השתרבב לרשימת החומוסיות הגדולות שיש לנו. למה? ממש לא ברור, אם לשפוט לפי קוטן המנות, האנמיות של החומוס והמסבחה שלא מצליחה לגרד את המסבחות המפוארות שנמצאות לא הרחק ממנה

איתן לשם - צרובה
איתן לשם
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
איתן לשם - צרובה
איתן לשם

במסגרת המדור "מאמץ או מנפץ" אנחנו מבקרים את המסעדות, בתי האוכל, הדוכנים, המוצרים והמנות שהפכו למיתולוגיים ובוחנים האם עמדו במבחן הזמן, מאז הוכרזו ככאלה. האם כוחם עדיין במותניהם או שהפכו לצל חיוור לעברם המפואר? והפעם: מסעדת חליל שברמלה.

אם תבקשו מחומוסולוגים בכירים לדרג את החומוסיות הנשגבות בארץ, סביר להניח שהם יכללו ברשימה הזו את מסעדת חליל שברמלה. אכן, החומוסייה הרמלאית הכי מפורסמת מיצבה את עצמה כאתר חובה לכל חובב חומוס ישראלי, אבל השאלה האמיתית היא – למה?

תגיות קשורות:

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ