מאמץ או מנפץ? |

חציל, חציל שעל הסיר – טשרניחובסקי או פרישמן, מי הסביח הכי טוב בעיר?

בין שני מקדשי הסביח של תל אביב עוברים אותם מרכיבים, אלא שהיד שמנענעת את הפיתה היא שונה. בעוד שבאחד מהם אין אחידות, בשני מתבצע מופע של איטיות ותשומת לב לכל מנה שהופך אותה למדהימה

איתן לשם - צרובה
איתן לשם
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
איתן לשם - צרובה
איתן לשם

במסגרת המדור "מאמץ או מנפץ" אנחנו מבקרים את המסעדות, בתי האוכל, הדוכנים, המוצרים והמנות שהפכו למיתולוגיים ובוחנים האם עמדו במבחן הזמן, מאז הוכרזו ככאלה. האם כוחם עדיין במותניהם או שהפכו לצל חיוור לעברם המפואר? והפעם ראש בראש: סביח פרישמן מול סביח טשרניחובסקי בתל אביב.

את מסע הסביח הזה התחלנו בעשר בבוקר. שעת הפתיחה הנקובה של שתיים מהמיתולוגיות שבסביחיות ארצנו – סביח פרישמן וסביח טשרניחובסקי. ההתנהלות השונה בתכלית של שני המקומות בשעת העשר-אפס-אפס, מבהירה יותר מכל את ההבדל שזולג גם מהחוץ אל הפיתה עצמה. בעוד שבפרישמן נרשם איחור קליל בן דקותיים במוכנות לקראת הלקוחות, בטשרניחובסקי העיכוב נמשך 40 דקות שלמות, שאולי החלו כתמימות אך השיעמום – כידוע - הוא אבי כל חטאת.

תגיות קשורות:

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ