מאמץ או מנפץ? |

חולמים על איטליה אבל מתעוררים בלבנט? יש לנו פסטה עבורכם

כולנו מכינים פסטה בעיניים עצומות ומאמינים בכוחנו להשתוות למטבח האיטלקי, אבל אם נרשה לעצמו להביט החוצה אז נגלה שאפשר לאכול איטליה אמיתית גם בישראל. חוץ מהמחיר, הפסטה של "פסטה מיאה" היא שיגור ישיר לפיאצות של רומא

איתן לשם - צרובה
איתן לשם
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
איתן לשם - צרובה
איתן לשם

במסגרת המדור "מאמץ או מנפץ" אנחנו מבקרים את המסעדות, בתי האוכל, הדוכנים, המוצרים, המנות והמשלוחים שהפכו למיתולוגיים ובוחנים האם עמדו במבחן הזמן, מאז הפכו לכאלה. האם כוחם עדיין במותניהם או שהפכו לצל חיוור לעברם המפואר? והפעם: "פסטה מיאה" הוותיקה.

מי לא מתגעגע לאיטליה? שירים את ידו ואז יצא חרישית מהחדר. הגעגוע לארץ המגף הוא גופני ונפשי, וניתן לחזות בו בכל רגע ביום. החל מהקפה של הבוקר, דרך לבוש האנשים ברחוב ועד הזמינות הנפלאה של האוכל הפשוט והטוב. פעם, לפני שההמבורגרים והראמנים כבשו את העיר, תל אביב נשלטה בידי מסעדות איטלקיות שהביאו את בשורת הפסטה הטרייה ותנורי האבן לפיצות. יודע כל תייר קולינרי כי אות לבריאותה של כל עיר עוברת דרך המסעדות האיטלקיות הטובות שלה, אך באזור חיוג 03 הלכו וננטשו הפסטות לטובת מאכלים מפוארים יותר.

תגיות:

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ