יוליה בודקת |
נאגטס ירקות של טבעול: מוצר חדשני אולי לפני 30 שנה
כמה קשה להכין לביבת כרובית ותפוחי אדמה טובה, גם אם תעשייתית? בטבעול אולי רוצים להאכיל את הילדים בירקות, אבל מסווים אותם כל הדרך במרקם של פירה ובהרבה אבקות ותבלינים
נאגטס, כמו הרעיון שילדים לא אוהבים ירקות, נדמים מיושנים בתקופה שבה חלק ניכר מהאוכלוסייה אופה לחמי מחמצת במטבח, מקים ערוגות במרפסת, פותח בצק לבורקס ומקפל חמאה לתוך כל דבר. לא מעט הורים כבר למדו לתת לתינוקות לנשוך פרמזן מיושן במקום מוצץ. אבל יש דברים שמסרבים לעבור מהעולם: אנחנו ניפול לנאגטס גם אחרי מאה צרבות, וילדים לנצח ימצאו סיבות לעקם פרצוף מול כרוב ניצנים בצלחת.