מסע אל תוכו של סנדוויץ' איטלקי

שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
 Tigella (טיג'לה)
Tigella (טיג'לה) צילום: Micaela Fiorellini / Shutterstoc
דוד שושן שף
דוד שושן
דוד שושן שף
דוד שושן

מרחוק, האיטלקים נראים אולי כעם גמיש, נקרא לזה כך, בהתנהלות שלהם ויש הטוענים שהם מאוד מזכירים אותנו. אבל בכל מה שקשור לשעות האוכל שלהם, האיטלקים אינם גמישים כלל וכלל ובייחוד בכל הקשור לארוחת הצהריים. בימיי הראשונים באיטליה יצא לי יותר מפעם אחת למצוא את עצמי רעב, רחמנא ליצלן, אחרי השעה 14:30. מיותר לציין שבאזור בו גרתי אז, רחוק מכל יעד תיירותי, לא נמצאה אפילו מסעדה אחת שהיתה מוכנה להגיש לי אוכל בשעה הזו. כמי שגדל בישראל לא הייתי רגיל לתחום את הרעב שלי לזמנים כל כך מצומצמים, אבל כך יצא שהתוודעתי לאלטרנטיבות הקולינריות הזמינות ובראשן, הכריכים.

דוד שושן שף

דוד שושן

דוד שושן הוא שף ומנחה סדנאות אודות המטבח האיטלקי, מתגורר בעיר ברשיה, במחוז לומברדיה שצפון איטליה ומתארח במדור האוכל של "הארץ".

באינסטגרם: https://www.instagram.com/chefshushan/

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ