המטרה: 24 שעות של אכילת פיצה ועוד פיצה ועוד פיצה

שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
פיצה מרגריטה
פיצה מרגריטה של Sasà Martucci . לא מותיר אפשרויות להתחבא מאחורי ערימת מרכיבים שנוחתים על הבצקצילום: עודד טשסלי
עודד טשסלי
עודד טשסלי

בחודש ספטמבר האחרון פרסם אתר 50 Top Pizza את רשימת 50 הפיצריות הטובות באיטליה (כלומר בעולם כי בכל זאת) וטלטל מחדש את רשימת יעדי הנסיעות ברחבי ארץ המגף במרדף אחרי הפיצה המושלמת*.

*לטעמי אין כזה דבר "הפיצה המושלמת", יש "הפיצה הכי טובה שאני זוכר שאכלתי", ומי ששומע צריך להחליט איך להתייחס לזה.

הדירוג, בסך הכל בן חמש שנים, אבל כבר נחשב לאחד החשובים ביותר באיטליה, וייתכן שאפילו הנחשב ביותר. יחד עם זאת, חמש שנים הן גם זמן מספיק כדי ליצור מאגר מידע גדול למדי שאפשר לשחק עם הדאטה שלו, ואיזה כיף זה לשחק עם דאטה של אוכל ועם אוכל של דאטה.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ