אנחנו על המפית: אלו השפים שהעולם מגלה דרכם את האוכל הישראלי

עינת אדמוני פרצה בניו יורק עם פלאפל, יוסי חדד מאכיל את עשירי בוקרשט וגל בן משה לקח את ברלין. מסע עולמי דרך הסירים עם שישה שפים ישראלים הנוחלים הצלחה בחו"ל

דפנה ארד
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
הדפיסו כתבה
השף יוסי חדד במסעדת "ג'וזף" בבוקרשטצילום: ADI POPA

חמושים בסכין מטבח ובחוצפה ישראלית הם הפליגו לחו"ל. שמותיהם מתנוססים מעל למסעדות שמתמלאות כל ערב, זוכות לביקורות משבחות ומגישות אוכל שרק הם יודעים לבשל. דבר לא עוצר אותם, לא המרדף אחר הניירת בנבכי הביורוקרטיה, לא העבודה המפרכת, לא תחושת הזרות, הניכור, הגעגועים הביתה או תחושת האפסות במקום שאף אחד לא מכיר אותם.