מסעדות הבשר הטובות בארץ - אוכל - הארץ

מסעדות הבשר הטובות בארץ

לכבוד יום העצמאות ואולי סתם כתירוץ, איגדנו את כל המסעדות שהעיקר בהן הוא תאוות הבשרים, מהמסעדה שצריך להזמין בה תור חודשיים מראש, דרך שיפודייה בגבעת אולגה, ועד מפעל הבשר והקצבייה ברמת הגולן שהופכים למסעדה רק ליום אחד בשבוע

חוות צוק
אוכל עונתי ומקומי, הרוסטביף של חוות צוקצילום: אנטולי מיכאלו
רוני קשמין
רוני קשמין

כשזה מגיע ליום העצמאות, במחילה מהטבעונים ומהטבעונות כולה – לרוב מדובר בהילולה שבמרכזה בשר. לכבוד יום העצמאות ואולי סתם כתירוץ, איגדנו את כל המסעדות שהעיקר בהן הוא תאוות הבשרים, משהו שהפך כמעט למוקצה מחמת מיאוס בחוגים מסוימים. ובכן, רק הפעם, נניח בצד את שני צמחוני ונחגוג עם המקומות שבהם בשר זה קודש. לפעמים אפילו בלי קישוטים או סלטים על יד, ולפעמים עם תועפות של תוספות מוגזמות ומושחתות, חלקן אפילו טבעוניות.

תגובות

הזינו שם שיוצג כמחבר התגובה
בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שהינני מסכים/ה עם תנאי השימוש של אתר הארץ