מסע בין המסעדות הישראליות הבולטות בניו יורק

המסעדות הישראליות עדיין רחוקות מלכבוש את ניו יורק, אבל בשנה האחרונה עלה המטבח הישראלי על מפת הקולינריה שם. יותר מסעדות ושפים ישראלים עוברים לקדמת הבמה והביקורות מהללות. חיים הנדוורקר יצא למסע בין בתי הקפה, החומוסיות ומסעדות השף וחזר עם המדריך ה(כמעט) מלא למסעדות "ישראליות" בניו יורק

חיים הנדוורקר
ניו יורק
שתפו בפייסבוק
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
הדפיסו כתבה
החומוס של מייקל סולומונוב מתוך הספר "זהב"
החומוס של מייקל סולומונוב מתוך "זהב"צילום: באדיבות מסעדת "זהב"
חיים הנדוורקר
ניו יורק

קודם כל, קחו נשימה עמוקה. המסעדות הישראליות רחוקות מלכבוש את ניו יורק. האוכל הישראלי, אם מותר לקרוא לו ככה, עדיין רחוק מלאיים על השליטה המטבח האיטלקי או האסיאתי בעיר הגדולה. ובכל זאת, משהו קורה כאן. האוכל הישראלי נחשב היום "קול" יותר מאי פעם. נפתחות כאן יותר ויותר מסעדות של שפים ישראלים ו/או בעלים ישראלים, והאוכל עצמו מקבל כבוד והערכה רבה יותר מתמיד.

תגובות