יותר ממתנה לחג: המדריך השלם לספרי הבישול והאוכל החדשים

לא פחות מתשעה ספרי בישול ואוכל יצאו לאחרונה, בתזמון מושלם למתנות החגים: מהספר המתעד את קורות המטבח הרוסי ועד ספר המתכונים ההודי, מבישול טבעוני בריא וסקסי ועד האלבום הכי מרהיב שיצא פה בתחום הקונדיטוריה העילית

רותם מימון
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
מתוך הספר אפייה עילית של ערן שוורצברד
מתוך הספר אפייה עילית של ערן שוורצברדצילום: שירן כרמל, סטיילינג: עמית פרבר

אל תאמינו לחצבים, אחד ממבשרי עונת הסתיו בכלל והחגים בפרט הוא מבול ספרי האוכל שיורד רגע לפני ראש השנה ויוצריהם משתוקקים שתאספו אותם לחיקכם ובצדק – חלקם מרהיב ויזואלית, חלקם מרעיב קולינרית וחלק אחר גם וגם. והשנה, אם צריך למצוא מגמה אחת בולטת, מעבר ליופיים ולקפיצת המדרגה בתכנים ובעושרם, יבול קיץ-סתיו 2016 מאופיין יותר מכל בכך שהוא עשיר במיוחד בספרי אוכל ומתכונים שיצאו במימון המון ובמימון עצמי. הערך המוסף לכך הוא שבקנייתם, העברתם כסף ישירות לכותב ועקפתם את הוצאות הספרים הגדולות ושלל גוזרי הקופונים בדרך.

רותם מימון

כותב, אוכל, שותה וגם עורך מדור האוכל של אתר הארץ

חפשו באינסטגרם: https://www.instagram.com/rotemmon/

תגובות