יותר ממתנה לחג: המדריך השלם לספרי הבישול והאוכל החדשים - אוכל - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

יותר ממתנה לחג: המדריך השלם לספרי הבישול והאוכל החדשים

לכתבה
מתוך הספר אפייה עילית של ערן שוורצברדשירן כרמל, סטיילינג: עמית פרבר

לא פחות מתשעה ספרי בישול ואוכל יצאו לאחרונה, בתזמון מושלם למתנות החגים: מהספר המתעד את קורות המטבח הרוסי ועד ספר המתכונים ההודי, מבישול טבעוני בריא וסקסי ועד האלבום הכי מרהיב שיצא פה בתחום הקונדיטוריה העילית

2תגובות

אל תאמינו לחצבים, אחד ממבשרי עונת הסתיו בכלל והחגים בפרט הוא מבול ספרי האוכל שיורד רגע לפני ראש השנה ויוצריהם משתוקקים שתאספו אותם לחיקכם ובצדק – חלקם מרהיב ויזואלית, חלקם מרעיב קולינרית וחלק אחר גם וגם. והשנה, אם צריך למצוא מגמה אחת בולטת, מעבר ליופיים ולקפיצת המדרגה בתכנים ובעושרם, יבול קיץ-סתיו 2016 מאופיין יותר מכל בכך שהוא עשיר במיוחד בספרי אוכל ומתכונים שיצאו במימון המון ובמימון עצמי. הערך המוסף לכך הוא שבקנייתם, העברתם כסף ישירות לכותב ועקפתם את הוצאות הספרים הגדולות ושלל גוזרי הקופונים בדרך. כדי שתוציאו את כספכם בצורה נבונה ותדעו גם איזו מתנה לרכוש למי, אנחנו עושים כאן סדר בין כל...

הרשמה לניוזלטר

מחפשים מתכון לערב שבת? עדכוני אוכל ויין בדרך אליכם. הירשמו עכשיו

ברצוני לקבל ניוזלטרים, מידע שיווקי והטבות


תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות