"טעמים של בית": מתכונים שהולכים מצוין עם גשם - אוכל - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

"טעמים של בית": מתכונים שהולכים מצוין עם גשם

לכתבה
מוסקהאפרת ליכטנשטט, מתוך הספר

מרק שעועית ואורז לבן, ז'עלוק חצילים, מוסקה ועוד. ספרו של אבי לוי נמנע מהתחכמויות ולא מתפתה לטרנדים אלא פשוט מציע מתכונים טעימים

9תגובות

טעמים של בית אבי לוי. צילום: אפרת ליכטנשטט. הוצאת כתר, 188 עמ', 128 שקלים חודש ינואר הוא זמן נהדר לכתוב כמה מלים על החורף המתדפק על חלוני. על הקדירה המהבילה בתנור, על אדי החום על החלון וילד שמצייר בהם לב. חודש ינואר הוא זמן נהדר לכתוב על צעיפי קשמיר מחממים וילדים שרצים במעילים מנופחים ומדלגים בשלוליות במגפי פלסטיק צבעוניים. חודש ינואר הוא נהדר בשביל כל אלו ובכל זאת אני נעמד במטבח לבוש בחולצה קצרה ומסרב להוריד את סיר הצ'ולנט מה"למעלה". בדלת עומדים הילדים ומסרבים ללבוש את הצעיפים, הכובעים והכפפות. הצעיר פשוט משתטח על הרצפה, הוא אימץ את השיטה הזאת כמעט לכל דבר בזמן האחרון. הבכור לעומתו פשוט...

הרשמה לניוזלטר

מחפשים מתכון לערב שבת? עדכוני אוכל ויין בדרך אליכם. הירשמו עכשיו

ברצוני לקבל ניוזלטרים, מידע שיווקי והטבות


תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות