שחור משחור: האם ההתלהבות מגלידה שחורה מוצדקת? - אוכל - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

שחור משחור: האם ההתלהבות מגלידה שחורה מוצדקת?

לכתבה

דקה אחרי שהרשתות החברתיות בארה"ב החלו להיות מוצפות בתמונות של גלידה בשחור דרמטי, היה ברור שהטרנד יגיע גם לישראל. לפחות שני מקומות פופולריים כבר מציעים גרסה מקומית

10תגובות

מרגע שהתחילו לזרום התמונות מארצות הברית של גלידה בצבע שחור גותי, זה היה ברור שגם תל אביב תישטף בטרנד. וזה לא לקח הרבה זמן – השמועה עוברת מפה לאוזן, או בעצם מאינסטגרם לאינסטגרם. גם בבוזה וגם באייסברג, שתי גלידריות שמציעות גלידה שחורה מתוצרת מקומית, מספרים שמאז שהגיעו הטעמים השחורים לסניפים – עניין של שבועות בודדים – אנשים מגיעים מרחוק במיוחד כדי לטעום, ובעיקר לצלם. ואין ספק, מדובר בטרנד פוטוגני. בדקנו מה נותן לגלידה את הצבע המיוחד, מה הטעם של גלידה כזו, ומה קורה כשהיא מטפטפת על הזרוע בזמן שמחפשים את הפילטר המושלם באינסטוש. בוזה מי: בוזה היא שיתוף פעולה יהודי-ערבי, שבמסגרתה נפתחו חמישה...

קבלו גישה מלאה לכל תכני הארץ באתר ובסמארטפון

הרשמה לניוזלטר

מחפשים מתכון לערב שבת? עדכוני אוכל ויין בדרך אליכם. הירשמו עכשיו

ברצוני לקבל ניוזלטרים, מידע שיווקי והטבות


תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות