מה מתבשל בביתו של השף הטוב בעולם? - אוכל - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מה מתבשל בביתו של השף הטוב בעולם?

לכתבה
עוגת מקרון ענקית. קצת מבולגן בהגשה, אבל טעים ומהנהDitte Isager / מתוך הספר

נאדין לוי־רדזפי, רעייתו של שף מסעדת "נומה" הדנית, מוציאה ספר בישול ביתי ומספרת למה מתגעגע רנה רדזפי כשהוא חוזר בלילה מיום עבודה

22תגובות

לא פשוט להישפט לפי הבישול שלך כשאת אשתו של אחד השפים הנודעים בעולם. זה המקרה של נאדין לוי־רדזפי, בשלנית נלהבת שספר הביכורים שלה, "Downtime: Deliciousness at Home", הופיע החודש וכבר הפך להיט עולמי. לוי־רדזפי היא אשתו ואם שלוש בנותיו של רנה רדזפי, השף של "נומה" בקופנהגן שנבחרה שלוש פעמים למסעדה הטובה בעולם (בסקר "רסטורנט" בשנים 2010, 2011, 2014). אבל בשונה מהבישול הנורדי־עילי שמאפיין את המטבח של בן זוגה, הספר של לוי־רדזפי מוקדש כולו לבישול ביתי, וכולל מתכונים למנות כמו ברוסקטת עגבניות, צלעות חזיר צלויות במחבת או פאדג' בראוניז — אמנם גם לצד טיפים ליישום של מטבח עילי במגרש הביתי. את דרכה ב"נומה"...

קבלו גישה מלאה לכל תכני הארץ באתר ובסמארטפון

הרשמה לניוזלטר

מחפשים מתכון לערב שבת? עדכוני אוכל ויין בדרך אליכם. הירשמו עכשיו

ברצוני לקבל ניוזלטרים, מידע שיווקי והטבות


תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות