מה מתבשל בביתו של השף הטוב בעולם?

נאדין לוי־רדזפי, רעייתו של שף מסעדת "נומה" הדנית, מוציאה ספר בישול ביתי ומספרת למה מתגעגע רנה רדזפי כשהוא חוזר בלילה מיום עבודה

רוני קשמין
רוני קשמין
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
עוגת מקרון ענקית
עוגת מקרון ענקית. קצת מבולגן בהגשה, אבל טעים ומהנהצילום: Ditte Isager / מתוך הספר

לא פשוט להישפט לפי הבישול שלך כשאת אשתו של אחד השפים הנודעים בעולם. זה המקרה של נאדין לוי־רדזפי, בשלנית נלהבת שספר הביכורים שלה, "Downtime: Deliciousness at Home", הופיע החודש וכבר הפך להיט עולמי. לוי־רדזפי היא אשתו ואם שלוש בנותיו של רנה רדזפי, השף של "נומה" בקופנהגן שנבחרה שלוש פעמים למסעדה הטובה בעולם (בסקר "רסטורנט" בשנים 2010, 2011, 2014). אבל בשונה מהבישול הנורדי־עילי שמאפיין את המטבח של בן זוגה, הספר של לוי־רדזפי מוקדש כולו לבישול ביתי, וכולל מתכונים למנות כמו ברוסקטת עגבניות, צלעות חזיר צלויות במחבת או פאדג' בראוניז — אמנם גם לצד טיפים ליישום של מטבח עילי במגרש הביתי.

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ