מה עושים המאפים האהובים על נאצר והמלך פארוק במאפייה יהודית בניו־יורק - אוכל - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מה עושים המאפים האהובים על נאצר והמלך פארוק במאפייה יהודית בניו־יורק

לכתבה
קינוחים סוריים במאפיית מנצורה בניו יורקPAUL CRISPIN QUITORIANO

למרות המחירים הגבוהים של הבקלאווה והכנאפה, מאפיית מנצורה היא אחת המאפיות היהודיות הכי ותיקות ומפורסמות בניו־יורק. בביקור במקום מספרת ג'וזיאן, המנהלת, מדוע היא כועסת על ישראל ולמה היא תומכת בטראמפ

37תגובות

ג'וזיאן מנצורה ניגשת למגשים העגולים שמאחוריה ומתחילה לשלוף אותם בזה אחר זה. פרוסות דקות של רולדת משמש, בקלאווה ממולאת פיסטוק, בקלאווה מעורבת, טורקיש דילייט, כנאפה ממולא פיסטוק. היא מניחה אותם על צלחת ומקרבת אותה אלי. "אתה רואה כמה פיסטוק יש בכל אחד?" היא מטיחה בי בכעס, רגע אחרי שאני שואל אותה למה המאפים שלהם כל כך יקרים. "אלה לא סתם קינוחים. אתה יודע כמה עבודה כרוכה בהם? אתה יודע כמה ניסיון יש פה? מה אתה חושב שכל אחד יכול להכין אותם? כשאנשים קונים מאתנו הם קונים מומחיות, הם קונים ניסיון של עשרות שנים. מי שרוצה לקנות זבל יכול לקנות מאפינס אמריקאי בשלושה דולר. אנשים שבאים אלינו יודעים מה הם...

קבלו גישה מלאה לכל תכני הארץ באתר ובסמארטפון

הרשמה לניוזלטר

מחפשים מתכון לערב שבת? עדכוני אוכל ויין בדרך אליכם. הירשמו עכשיו

ברצוני לקבל ניוזלטרים, מידע שיווקי והטבות


תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות