הלאה הטבעונות: תכירו את הקהילות הקרניבוריות שטורפות כל נתח בפרה. ספוילר - תמונות מדממות בפנים - אוכל - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

הלאה הטבעונות: תכירו את הקהילות הקרניבוריות שטורפות כל נתח בפרה. ספוילר - תמונות מדממות בפנים

לכתבה

משתי אבירים בהם הסועדים טורפים בשר בידיים, סעודות על האש בסגנון המערב הפרוע, סדנאות לפירוק באפלו ומעשנות ביתיות שפולטות מאה קילו בקר בסוף שבוע אחד. עשרות אלפי אנשים הפסיקו להסתפק במנגל חובבני והפכו זלילת חיות לדרך חיים

170תגובות

1.מקרר הבשרים השקוף העומד בגאון במרכז סלון ביתם של עידו וצוקית לוי במושב מנוחה בדרום הארץ מקפל בתוכו את הסיפור כולו. לא הנתחים האימתניים, המתיישנים בו לראווה, אלא שוויון הנפש בו מתקבל העניין על ידי הבאים לארוחות הבשרים שהם עורכים פעמיים בשבוע. איש לא מביע פליאה על הבחירה להציב, בלב חדר המגורים, צמוד לטלוויזיה, קולקציה של חלקי חיות מתות, הממתינים למועד האידיאלי לצלייה. תחת זאת עסוקים כולם באבחנות ושאלות מקצועיות אודות זמני היישון, האופן בו נחתכו הצלעות וגווני האדום השונים של הנתחים. אפילו צוקית, שכמעט ואינה אוכלת בשר ונסחפה אחר התחביב של בעלה, התרגלה לתצוגת האיברים המתחלפת: ״הוא דיבר איתי על...

הרשמה לניוזלטר

מחפשים מתכון לערב שבת? עדכוני אוכל ויין בדרך אליכם. הירשמו עכשיו

ברצוני לקבל ניוזלטרים, מידע שיווקי והטבות


תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות