הלאה הטבעונות: תכירו את הקהילות הקרניבוריות שטורפות כל נתח בפרה. ספוילר - תמונות מדממות בפנים

משתי אבירים בהם הסועדים טורפים בשר בידיים, סעודות על האש בסגנון המערב הפרוע, סדנאות לפירוק באפלו ומעשנות ביתיות שפולטות מאה קילו בקר בסוף שבוע אחד. עשרות אלפי אנשים הפסיקו להסתפק במנגל חובבני והפכו זלילת חיות לדרך חיים

עומר שוברט
שתפו בפייסבוק
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
בשר אדום ונא

1.מקרר הבשרים השקוף העומד בגאון במרכז סלון ביתם של עידו וצוקית לוי במושב מנוחה בדרום הארץ מקפל בתוכו את הסיפור כולו. לא הנתחים האימתניים, המתיישנים בו לראווה, אלא שוויון הנפש בו מתקבל העניין על ידי הבאים לארוחות הבשרים שהם עורכים פעמיים בשבוע. איש לא מביע פליאה על הבחירה להציב, בלב חדר המגורים, צמוד לטלוויזיה, קולקציה של חלקי חיות מתות, הממתינים למועד האידיאלי לצלייה. תחת זאת עסוקים כולם באבחנות ושאלות מקצועיות אודות זמני היישון, האופן בו נחתכו הצלעות וגווני האדום השונים של הנתחים. אפילו צוקית, שכמעט ואינה אוכלת בשר ונסחפה אחר התחביב של בעלה, התרגלה לתצוגת האיברים המתחלפת: ״הוא דיבר איתי על מקרר קטן ופתאום הגיע הדבר הזה. כשאנחנו יושבים בסלון, אני מסתכלת על הטלוויזיה והוא על הבשר״. אלא שכעת מה שמטריד אותה באמת אלה 30 האנשים שבחצר, הממתינים לארוחה של 14 מנות בשר שונות. הובטח להם מעל קילו בשר לאדם, והם משחרים לטרף.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ