השף הוגה הדעות החשוב בעולם: תנועת "מהחווה לצלחת" נכשלה - אוכל - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

השף הוגה הדעות החשוב בעולם: תנועת "מהחווה לצלחת" נכשלה

לכתבה
דן ברבר. סועדים ישראלים יחושו קנאהנתן דביר

השף דן ברבר חושב שצריך להכין אוכל מגידולים דחויים שמשביחים את הקרקע, ומאמין ביכולתם של שפים להשפיע על האופן שבו מייצרים מזון בעולם

9תגובות

מנת החמנייה מאף עד זנב — מנה העושה שימוש בחלקים שונים של הצמח שנודע בעיקר בזכות פרחים נאים הנושאים פניהם לשמש או בזכות גרעינים קלויים למאכל — כוללת גבעול חמנייה פרוס לאורך, משל היה עצם בקר, וממולא ב"מח עצם", למעשה קרם נהדר של קרקפות חמנייה, המזכירות בטעמן ארטישוק בשרני; מלווה בטמפורה פריכה של עלי כותרת חמנייה ובגרעיני חמנייה טריים ולא בשלים. "אנחנו לא מגדלים בחווה חמניות כגידול מסחרי בפני עצמו", מסביר המלצר בבלו היל, מסעדת השף של דן ברבר, השוכנת בחוות סטון בארנס שבעמק הדסון בניו יורק. "החמניות גדלות בחווה כחלק ממחזור הזרעים שנועד להעשיר את האדמה ומכיוון שהן גורם מרתיע טבעי למזיקים". מנות...

הרשמה לניוזלטר

מחפשים מתכון לערב שבת? עדכוני אוכל ויין בדרך אליכם. הירשמו עכשיו

ברצוני לקבל ניוזלטרים, מידע שיווקי והטבות


תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות