מקקיגורי עד ברד: מדריך מקוצר לקינוחי קרח מסביב לעולם - אוכל - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מקקיגורי עד ברד: מדריך מקוצר לקינוחי קרח מסביב לעולם

לכתבה
ממאכל של האצולה ביפן לדוכני הרחוב, קקיגוריGetty Images IL

מי היו הראשונים להפוך קרח לקינוח, מה ההבדל בין קינוח קרח יפני לקוריאני ואיפה משקשקים קרח שמגיע ישירות מהרי האנדים? מורה נבוכים לחובבי קינוחים

2תגובות

לא ברור מתי זה קרה, איפה זה התחיל ואם להתחממות הגלובאלית יש קשר לזה, אבל לאחרונה אפשר לראות עוד ועוד קינוחי קרח צצים מכל פינה – ברחובות הראשיים של הערים הגדולות בעולם כמו גם באינסטגרם שמתפוצץ ממנו. טרנד פוטוגני להפליא או מענה יצירתי לאקלים החם? התשובה, כמו המציאות, היא כנראה מורכבת. הצצה אל מקומות פופולריים של שפים ידועים כדיוויד צ'אנג, לו מסעדות מוכרות כמו "מומופוקו" בניו יורק או "מג'ורדומו" החדשה בלוס אנג'לס, חושפת לא מעט קינוחי קרח צוננים ונוצצים בשלל תוספות. אחד הבולטים והאהובים במיוחד הוא הקקיגורי היפני, קינוח עשוי קרח מגולח שנערם למעין כדור שלג ענק, אוורירי במיוחד וקל כנוצה המקנה לו טעם...

הרשמה לניוזלטר

מחפשים מתכון לערב שבת? עדכוני אוכל ויין בדרך אליכם. הירשמו עכשיו

ברצוני לקבל ניוזלטרים, מידע שיווקי והטבות


תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות