מתנה לחך: המדריך השלם לספרי הבישול והאוכל החדשים לקראת ראש השנה

חמישה ספרי בישול ואוכל יצאו לאחרונה, בתזמון מושלם למתנות החגים: מספר שמקדש את הכיף במטבח עד הספר שקורא לכם לחזור ולבשל; מספר של כהן הקונדיטוריה והאפייה ועד ספר נקי-נקי שכמעט לא בא ללכלך אותו

שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
לחם סיידר ותפוחים
לחם סיידר ותפוחים של מיקי שמו, מתוך הספר "אפייה טובה"צילום: דניאל לילה
איתן לשם - צרובה
איתן לשם

החום טוען אחרת, אבל ראש השנה בפתח והוא הסנונית שמבשרת על פתיחתו של חודש שכולו אוכל. בין אם הוטלה עליכם מלאכת הבישול לחג(ים) ואתם מחפשים לגוון את רשימת המתכונים שלכם, ובין אם אתם מתלבטים איזו מתנה להעניק לבשלן שיש לו הכל, כאן תמצאו פתרונות מגוונים לשלל קושיות האוכל שלכם לקראת השנה החדשה. אם ניתן לזהות שתי מגמות בספרים המוצגים כאן, הרי שהם הסגידה לבריאות באוכל והחזרה לשורשים הקולינריים הכי עמוקים שלנו. כולם מציגים מתכונים, חלקם עוטפים אותם בתפישת חיים, וברובם עצם העלעול בין התמונות יעורר את הרעב לארוחת חג כהלכתה. אז כדי שלא תתבלבלו, כדי שתדעו מה להעניק למי ואיך כדאי לבשל את המתכון ההוא שראיתם ברשת, אנחנו מניחים לפניכם את כל ספרי האוכל החדשים שיצאו בתקופה האחרונה והם שווים בדיקה או מתנה לחובבי אוכל מסביבכם. לכם נותר רק לטעום.

תגובות