קרם פטיסייר ונעליים: איך הגיע טל שפיגל לצמרת עולם הקינוחים הצרפתי - אוכל - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

קרם פטיסייר ונעליים: איך הגיע טל שפיגל לצמרת עולם הקינוחים הצרפתי

לכתבה
טל שפיגל Svend Andersen for Salon de Choc

אין לו פטיסרי, הוא לא עובד במסעדה או במלון וקינוחיו לא נמכרים בשום מקום, אבל טל שפיגל הוא אחד מהשף־פטיסרי הבולטים בפריז כיום. איך הוא הגיע לפסגת עולם הקינוחים והשוקולדים הצרפתי? התשובה משלבת לא רק קרם פטיסייר ומקרונים אלא גם נעליים, ואינסטגרם כמובן

28תגובות

1. סלון השוקולד השנתי בפריז הוא אירוע שבין המרהיב לתמוה. הר אקלרים בגובה ארבעה מטרים, שועל אימתני משוקולד, שמלות משוקולד, פרחים משוקולד, רובוטים משוקולד, תשלימו לבד (משוקולד). והסוכר עולה לרמת מיאוס עוד לפני שהתנגש בך זאטוט שנמלט בצווחות ממתחם הג׳וניורס הייעודי (עם בית השוקולד ההכרחי). כל זה לא מפריע לעשרות אלפי צרפתים לשלם 15 יורו עבור הזכות להידחק לממלכת השוקולד הזאת, להשתרך בתורים לדוגמיות המיניאטוריות ולרכוש מהדורות מוגבלות של שוקולדים וקינוחים במחירים לא מאוד מוגבלים. 250 הדוכנים השונים מציעים שילוב לא לגמרי טבעי בין קונדיטורים נחשבים כמו ג'פרי קנייה, ונסן גרלה וארנו לארר; שוקולטיירים...

הרשמה לניוזלטר

מחפשים מתכון לערב שבת? עדכוני אוכל ויין בדרך אליכם. הירשמו עכשיו

ברצוני לקבל ניוזלטרים, מידע שיווקי והטבות


תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות