דומיניק קרן: השפית היחידה עם שלושה כוכבי מישלן באמריקה לא רוצה להישאר לבד במערכה - אוכל - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

השפית היחידה עם שלושה כוכבי מישלן באמריקה לא רוצה להישאר לבד במערכה

לכתבה
שפים הם רוקסטארים, לכאורה, אז בהם טמונה היכולת לעשות שינוי. דומיניק קרן Daniel Zuchnik / GETTY IMAGES NO

היא הייתה השפית הראשונה להחזיק בשני כוכבי מישלן בארצות הברית וגם הראשונה לזכות בשלושה. ראיון בלעדי עם דומיניק קרן, השפית החזקה באמריקה

9תגובות

בסוף 2018, רגע לפני שהתאריך מתחלף לשנה החדשה, זכתה השפית הצרפתייה-אמריקנית דומיניק קרן בשלושה כוכבי מישלן עבור מסעדתה, "אטלייה קרן", בסן פרנסיסקו, קליפורניה. בכך, הפכה לשפית (האשה) הראשונה בארצות הברית שזכתה בתואר הגבוה ביותר במדריך הגסטרונומיה היוקרתי, אבל זו לא הפעם הראשונה בה היא שוברת שיא. בשנת 2012, שנת הפעילות השנייה של המסעדה, כבר זכתה קרן להפוך לאשה הראשונה באמריקה שמחזיקה בשני כוכבי מישלן. בראיון שנערך עמה בכנס השנתי Madrid Fusion במדריד, היא מספרת על התהליך שעברה ועל חייה הבלתי שגרתיים, על הזכייה, על המעמד המחייב – של אישה חזקה במועדון גברים סגור ועל התפקיד שמשחק המגדר בהצלחתה...

קבלו גישה מלאה לכל תכני הארץ באתר ובסמארטפון

הרשמה לניוזלטר

מחפשים מתכון לערב שבת? עדכוני אוכל ויין בדרך אליכם. הירשמו עכשיו

ברצוני לקבל ניוזלטרים, מידע שיווקי והטבות


תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות