רק להפשיר ולהגיש - כך תקפיאו כמעט כל סוג של מזון

מדגים, עופות ובשר, דרך מוצרי חלב, ירקות ופירות ועד, תאמינו או לא, ביצים - כך תוכלו להוציא את המיטב מהשילוב בין האוכל שיש בבית למקפיא

אוכל במקפיא
אל תעמיסו, כך תקפיאו כל מזון כמעטצילום: NYT
ניו יורק טיימס
מליסה קלארק
ניו יורק טיימס
מליסה קלארק

המזווה מוכן ואפשר להניח בו מוצרים בלתי מתכלים. גם את המקרר למדנו מזמן לסדר, כמו גם כמה זמן נשמר בו האוכל. אבל מה עם הפריזר?

בין אם מדובר בתא הקפאה עליון במקרר שבמטבח, או במקפיא נפרד שממוקם בחדר אחר, הארגון והסידור שלו הם המפתח לאחסון מגוון רחב של מרכיבים ואוכל מוכן לשימוש בהישג יד.

הצעד הראשון לקראת סידור המקפיא הוא בדיקה של המצאי שמאוחסן בו. מה יש במכל הלא מסומן הזה – רוטב שוקולד או מרק שעועית שחורה? להפשיר את התכולה ולהשתמש בה בארוחה הבאה או לזרוק לפח ולפנות מקום לאוכל טרי?

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ